NAGY Építőanyag Áruház - NAGY Csempe Kft.

Győr

KÍNÁLATUNK
AKTUÁLIS
NYITVA TARTÁS
Hétfő-péntek: 09:00 - 16:30.
Szombat: 09:00 - 13:00.

Szolgáltatásaink

A NAGY Építőanyag Áruházban rendkívül széles termékválasztékon túl olyan teljes körű szolgáltatásokat is kínálunk, melyek hathatósan segítik Önt a céljainak leginkább megfelelő termékek megvásárlásában, kezdve az ötlettől, egészen a kívánt termék otthonába kerüléséig.
 

Szaktanácsadás

 
A NAGY Építőanyag Áruházban dolgozó munkatársaink nem pusztán értékesítők, hanem az építőipar és a szakipar egy vagy több területét jól ismerő szakemberek. Sok éves tapasztalatukkal, naprakészen tartott szaktudásukkal és kreatív ötleteikkel nem csak a megfelelő termékek kiválasztásánál segítik Önt, hanem gyakorlatias javaslataikat, tippjeiket is szívesen megosztják Önnel.
 

Beszerzés

 
Alapfilozófiánk közé tartozik a márkafüggetlenség, ami lehetővé teszi azt, hogy a lehető legtöbb olyan gyártó termékeit is közvetlenül beszerezhessük Önnek, melyek esetleg nem szerepelnek az alapkínálatunkban. Ennek köszönhetően a NAGY Építőanyag Áruház mára az egyik legszélesebb beszállítói háttérrel rendelkezik az országban.
 

Házhozszállítás

 
Természetesen szívesen gondoskodunk a NAGY Építőanyag Áruházban vásárolt termékek házhozszállításáról is, akár külföldre is. A jól szervezett logisztikának köszönhetően biztosítjuk, hogy a termékek határidőre és sérülésmentesen kerülnek az Ön otthonában vagy az építkezés helyszínére.