NAGY Építőanyag Áruház - NAGY Csempe Kft.

Győr

KÍNÁLATUNK
AKTUÁLIS
NYITVA TARTÁS
Hétfő-péntek: 09:00 - 16:30.
Szombat: 09:00 - 13:00.

Áruház

A NAGY Építőanyag Áruház termékválasztékát folyamatosan igazítjuk vásárlóink igényeihez, az aktuális csempetrendeken és fürdőszobatrendeken kívül természetesen nem feledkezünk meg a klasszikus termékekről sem. A kínálatunkban szereplő legnépszerűbb termékek java - a folyamatosan és rugalmasan naprakészen tartott raktárkészletünknek köszönhetően - áruházunkban megtekinthető és azonnal meg is vásárolható.
 

Termékkínálatunk

 
A NAGY Építőanyag Áruház az alapvető építőanyagok és a kiegészítő termékek csaknem teljes skáláját kínálja Önnek. Kiemelt specialitásaink közé tartoznak a következő termékek:
Csempe, padlólap, fürdőszoba csempe, konyha csempe, fagyálló, kültéri burkolat, mozaik, üvegmozaik, klinker, greslap, csempe dekor, mozaik csempe, medence csempe, tükör csempe, konyhai padlólap dekor, ipari padlólap, csúszásmentes padlólap, laminált parketta, üvegtégla, fürdőszoba felszerelés, szaniter, fürdőszoba bútor, csaptelep, normál kád, sarokkád, aszimmetrikus kád, hidromasszázs kád, zuhanykabin, gőzkabin, hidromasszázs kabin, zuhanytálca, akril kád, acéllemez kád, csemperagasztó, fugázó, flexibilis ragasztó, aljzatkiegyenlítő, csempeélvédő, fugakereszt, burkolási segédanyag, fürdőszobai radiátor, tükör, öntött márvány mosdó.
 

Munkatársaink

 
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a munkatársak szakmai elkötelezettségére és hozzáértésére, hogy mindig megbízható és segítő partnerei lehessenek Önnek. Külön figyelünk arra, hogy a nem szakmabeli vásárlóinkat közérthetően és világosan tájékoztassuk.